Lopate

Blog po meri ljubitelja lopate

недеља, 17. април 2011.

Korak do budućnosti: Cyber-lopata L-460X

   Ovo je nešto što niko od strukturalista nije očekivao da će se desiti. Ni sam Robert Louis Stevenson nije imao viziju koja seže daleko do modela L-460X. Šta reći? Sem predivno, da ti pođu bale na usta. Kako nauka napreduje tako sa njom i naša spoznaja o novim načinima da prevaziđemo poslednju granicu

   Iako se ovaj blog ne bi trebao baviti kritikama i predstavljanjima prototipa, urednici bloga nisu mogli da odole. Odluka je bila teška i posle sedam sastanaka odbora od kojih je jedan trajao čak devet sati konačno je odobren ovaj post (na sreću svih nas - prim. ur.)

    Jednostavno lopata je prelepa kombinacija funkcionalnosti i ukusa, njeno ogibljenje drži 15 nosača suspenzora  koji vam daju osećaj da ste u bezvazdušnom prostoru. Pri kopanju, recimo, rupe za septičku jamu vi ćete biti u stanju da podnesete brzinu rada od čak 7-G što je devetnaest puta bolji rezultat od bilo koje do sad smišljene lopate. Ako, recimo, promenimo štelovanje prednjeg spojlera za faktor 4, onda smo dobili savršeni setup za kopanje kanala i nećemo osetiti cetrifugalnu silu u krivinama. 
      
      Krajnji utisak: Od 49 urednika bloga Lopate, meni je pripala ta čast da uradim ovaj post i to mi je bez preterivanja jedno od najlepših iskustava u životu, čak šta više toliko sam se zaneo da sam iskopao 90 metara dugačak i 10 metara dubok temelj za dvadesetospratnicu koja se gradi u komšiluku naše agencije.
  
     Srećnicima koji će se u budućnosi sresti sa ovim modelom iskreno zavidim ali moram da kažem da to uopšte neće biti tako lako jer da bi ste bili u mogućnosti da okusite luksuz ovog modela prvo ćete morati da izdvojite sumu od 90.000 USD ali ne i samo to, jer da bi uopšte dobili dozvolu za nju morate biti član bar srednje masonske lože.
                                                              

3 коментара: