Lopate

Blog po meri ljubitelja lopate

петак, 15. јун 2012.

Arhitekta preuzeo predsedavanje nad Lopatarskom internacionalom

arhitekta-lopate
Na sinoćnom skupu skupova pod nazivom L20, Dejvid Rokfeler je zvanično ustupio predsedničko mesto Lopatarske visoke lože članu 239 pod imenom Arhitekta. Konferencija za štampu je usledila posle tradicionalnog prinošenja ljudske žrtve na severnom omega oltaru, što je višemilenijumska tradicija koja označava kraj sastanka.

Dejvid (97) je rekao da prepušta mesto predsedavajućeg jer misli da je dao dovoljni doprinos društvu, i dodao: "Imam još samo jedan život i planiram da u njemu uživam, za promenu."




Reporter naše redakcije Danko Kmetović je uspeo da ugrabi nekoliko trenutaka sa Arhitektom:


Danko: "Šta će biti prvi koraci vašeg predsedavanja?" 

Arhitekta: "Naredne dve godine će to definitivno biti zauzimanje nekih zemalja koje nemamo." 

Danko: "U kakvoj je to vezi sa lopatama i njihovim obožavanjem?" 

Arhitekta: "Potpuno ni u kakvoj. Zar mora da bude?" 

Danko: "Pretpostavljam da nije na meni da tumačim planove velikih, ja sam ipak samo čovek. Imate li neku poruku za vaše sledbenike?" 

Arhitekta: "Potvrdno. Lopatari, možda ste, a možda i niste svesni da je vaša egzistencija najrelevantnija, a u isto vreme i najirelevantnija stvar u kosmičkoj harmoniji. Prihvatite ono što nemate sa istom zahvalnošću kao što biste prihvatili i ono što bi trebalo da imate."



Po završetku konferencije za štampu počeo je "omega turnir" koji je takođe višemilenijumska tradicija. Takmičari su se u areni borili do smrti kako bi jedan izvojevao pobedu i zaslužio tu čast da bude žrtvovan na sledećem sastanku. Naš reporter Danko Kmetović se prijavio, ponesen euforijom, ali na žalost nije zabeležio neki veći rezultat. 

omega-turnir
Danko, počivaj u miru. Redakcija bez tebe više nikad neće biti ista.


Нема коментара:

Постави коментар