Lopate

Blog po meri ljubitelja lopate

среда, 14. март 2012.

Džek Nikolson Oboleo od Svinjskog Gripa

Zapitaćete se kako je tako nešto moglo da se dogodi kada je opšte poznato da je Džek Nikolson milioner, a kao takav nije podložan nikakvim bolestima? Objašnjenje je procurelo u javnost iz spisa koji potiču sa suđenja između Džeka Nikolsona i Mikija Rurka.

Pre transkripta ćemo vas prvo uputiti u terminologiju vezanu za slučaj:
Malo kome je poznat termin permanentni ultraseksualac. Po definiciji to je kombinacija minimum dva degenerativna seksualna poremećaja koji su stalno prisutni kod osobe. (recimo: koprofagija & sodomija)


Ozlojedjeni Džek je tužio  Mikija Rurka da mu prasad nisu bila čista i da stoga on mora da snosi troškove lečenja. Rurk je poricao svoju umešanost u incident, sve do trenutka kada se pojavio svedok K345 koji je rasvetlio pojedinosti. Izjava zaštićenog svedoka: "Nas trojica smo se nalazili u sedištu AMPAS-a na dodeli oskara u čijem je komšiluku Mikijev obor. Malo smo se zapili, i pošto niko od nas nije dobio oskara, bili smo slobodni da krenemo u provod. Sledeće čega se sećam je to da me budi groktanje u Mikijevoj kući. 


Lopatarska zajednica je odmah intervenisala oduzimanjem članstva Džeku Nikolsonu na šta je burno reagovala Svetska Unija Ultraseksualaca. To je bilo za očekivati jer je Džek od poslednje Parade Ultraseksualaca, koja je održana pod parolom "ekonomija može da čeka, prve stvari prvo", njihov zaštitni znak.

Epilog: LZ je morao da isplati Džeku Nikolsonu odštetu zbog seksualne diskriminacije, Miki Rurk je osuđen na kaznu zatvora (po običaju) zbog umešanosti u ultraprostituciju a Monsanto se iz nekog razloga osetio prozvanim kad su u pitanju degenerativne bolesti pa je pružio Nikolsonu protiv-otrov.




Prava žrtva incidenta nije dobila odštetu.


Нема коментара:

Постави коментар