Lopate

Blog po meri ljubitelja lopate

среда, 1. јун 2011.

Rat na najvišoj instanci


    Henry Kissinger je objavio rat lopatarima, izjavivši na samitu UN-a da postoji alternativni tok vremena u kom lopate nisu najbitnija stvar na svetu. Henry je u daljem izlaganju rekao sledeće:  "originalni tok ljudske istorije nije uključivao nikakva udruženja ljubitelja lopata a kamoli tajno udruženje lopatara koje vlada svetom iz senke. Neko je sve to podmetnuo, otišavši na početak ljudske istorije i implementirajući čitav koncept lopatara, što za rezultat ima činjenicu da danas ONI vladaju svetom." Nastavivši izlaganje Henri je izneo niz optužba na Račun Dr. Emmett Brown-a, na šta je Emmett energično odgovorio: " Ja nisam imao nikakve veze sa tim, menjanje istorije vuče velik rizik od mogućeg paradoksa, to bi rezultiralo osipanjem galaksije na subatomskom nivou. To se krši sa mojim načelima i samo iz tog razloga ne bih nikada uradio tako nešto." Dr Brown je još dodao i to da Henri ne razmišlja u 4 dimenzije i zbog toga on optužuje ljude koji danas imaju mogućnost putovanja kroz vreme, dok čovek koga tražimo može da bude poreklom i  iz budućnosti.


   Tada su se konzervativci i birokrate umešali u raspravu. Ban Ki-moon je rekao: "Ne verujem u postojanje udruženja ljubitelja lopata u bilo kojoj vremenskoj liniji i svako ko tvrdi, na bilo koji način, da postoje lopatari je ništa drugo do imbecil."  Paul Rodgers više nije mogao da se kontroliše, desni kroše je sevnuo iznad Ban Ki-moon-ove arkade i Ban Ki je bio savladan.

   Paul Rodgers je preuzeo govornicu i  rekao: "Ne želim da verujem u te klevete, zar stvarno možete da poverujete da je moguće da postoji svet u kome lopate nisu predmet obožavanja? Zar stvarno mislite da bi ljudi mogli tako da živ..." Maj-geri je prosekao put kroz vazduh i završio putovanje među Paulovim rebrima, Henriy je zadovoljno krenuo dalje samo da bi shvatio da mu je gornje udove pojeo Tiranostavros-Mex (biće dobijeno mešavinom gena Tyrannosaurus-a, Stavros Dimas-a  i  Gorky Maxim-a.)  I tako se sve završilo u tradicionalnom UN maniru.


   Zašto o ovome događaju ne možete čuti ništa od medija? Zato što je stvar zataškana sa najviše instance. Ovo je jedino mesto na kom možete čuti istinu o svetu u kome živite.

1 коментар: